речник контакт

Ќе играме ли ватерполо во Паркот? (фото)

Време е за нов спорт во градот

Петар Печков

Кога може од Читкушева да се скока, зошто да не и да се игра ватерполо во Градски.

Поплавено е помошното, а на местото каде тренираат младите категории фудбал, двата гола се под вода.

Време  ли е да се игра ватерполо во Велес? 

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »