речник контакт

Бојан?

Бојанче нема да го гледаме??? Штета! Неколку линка поврзани со него...

Зоран Николов

[url=vest.com.mk/default.asp?id=108694&idg=6&idb=1637&rubrika=Makedonija]На Вест[/url] [url=www.4fun.com.mk/index.php?name=News&file=article&sid=84&thold=0&mode=0&order=0]На 4fun[/url] [url=dnevnik.com.mk/?pBroj=2934&stID=69037]На Дневник[/url] (Поздрав до Иван С. Мирчевски со „Учини бар једна права ствар“) [url=vreme.com.mk/vest.aspx?id=35772&vid=571]На Време[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »