речник контакт

Време е за веселба

Новогодишните и Божикни празнувања се време за радости. Но годината што замина е уште една бројка плус во животот на секој од нас, за тоа сведочи огледалото и тркалото на животот

Петар Печков

По обичај велешани овие денови се во весело расположение.Сликата тоа го покажува.

Но годината што измина е само уште една бројка зад нас. Затоа видете ги следните фотоси.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »