речник контакт

Дали сте суеверни?

Дали сте суеверни? Дали верувате дека петок 13-ти е баксуз? Дали ако црна мачка ви го пресече патот, се враќате не знам колку чекори назад и праите магии за истерување на баксузот?! Има ли причинител на лоша среќа???

Зоран Николов

Дали сте суеверни? Дали верувате дека петок 13-ти е баксуз? Дали ако црна мачка ви го пресече патот, се враќате не знам колку чекори назад и праите магии за истерување на баксузот?! Има ли причинител на лоша среќа???

Малку официјални информации за Петок 13-ти

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »