речник контакт

Дочек на Нова година, а како???

Дочек на Нова година, а како???

Зоран Николов

Како што наближуваат деновите, се посериозно треба да размислуваме за тоа како ќе ја дочекаме Новата година. Па затоа еве три предлог сценарија за дочек. Која е најдобрата варијанта, што мислите вие???

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »