речник контакт

Зар и ова го украдоа?

Се краде се, па и метални врати. Непознати сторители неодамна ги украле металните врати од засолништата во месноста Долни Дуќани.

Петар Печков

 Иако се на фрекфентна улица, сторителите имале време да ги отстранат од рамките, да ги собрат и си заминат. Украдени се осум врати од четири влеза а не успеале во намерата со последниот влез, каде вратите се уште стојат.

При ова на Дирекцијата за заштита и спасување,чија сопственост се засолништата  и е нанесена штета од сто илјади денари. Полицијата трага по крадците на металните врати, за кој се претпоставува дека завршиле во некој од откупните центри.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »