речник контакт

Зошто?

Зошто на зградата од факултетот за туризам и угостителство се...

Петар Печков

Зошто на зградата од факултетот за туризам и угостителство се плакатира само фудбалскиот клуб Бабуна од Мартолци, иако во Велес се случуваат и многу поважни културни и спортски настани? За најдуховитиот одговор награда комплет влезници за наредната сезона а прва награда е викенд во Мартолци.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »