речник контакт

Зошто не работи линков за коментари?

Одам да оставам еден коментар на сајтов на Мобимак, кога гледам не функционира. Дали Мобимаковци не сакаат да читаат критики или „има многу вулгарни зборови“?

Зоран Николов

Одам да оставам еден коментар на сајтов на Мобимак, кога гледам не функционира. Дали Мобимаковци не сакаат да читаат критики или „има многу вулгарни зборови“? [url=www.mobimak.com.mk/makedonski/customer_care/forum/second.asp?id=8]Кликни ме тук ти тук[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »