речник контакт

Зошто служат некои автомобили во Велес?

Функцијата иста како арабаџиска кола

Петар Печков

Од фотографиите може да се види дека на некои наши сограѓани автомобилите им служат  наменски за превоз на стока, чија големина и тежина е иста како на автомобилот. Или на времето магаренца, денес коли за пренос на стока. Па макар и да немало каде да се седи во нив.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »