речник контакт

Кои се новите советници во општина Велес?

12 за Подобра Македонија, 11 за Сојузот за иднината. За прв пат во Советот на општина Велес, нема Албанец

Петар Печков

Од коалицијата  за  Подобра Македонија во новиот состав на Советот влегоа: Александар Колев, Горан Јовиќ,  Виолета Галева, Ангел Димов, Нада Трајкова, Петре Саздов, Елизабета Чуповска, Бесим Ахмедов, Живе Катранџиев, Драган Димевски, Валентина Делиманчева Андреева, Бобан Коруновски.

Од коалицијата Сојузот за иднината  влегоа:  Благој Коларов, Панче Иванов, Тања Најдова, Александар Домазетов, Борче Павлов,  Елена Тевчева, Митааат Маслак, Мирјанка Мишева, Кирил Гајдов, Рајна Стојанова и Иван Ивановски.

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »