речник контакт

Колку е саатот?

На следниот линк има една анимација која е составена од 6 слики кои се сликани во период од околу два саати. Само поминете со глувчето врз долната слика од едната кон другата страна!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »