речник контакт

Колку убав свет?!?

What a wonderful world this could be?!?

Никола Солев

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »