речник контакт

Македонска работа или зошто е турканицава?

Рамсторе Македонија на 31.10.2009 г. отвори нов супермаркет во населбата Топанско Поле.

Петар Печков

Рамсторе Македонија на 31.10.2009 г. отвори нов супермаркет во населбата Топанско Поле.

На свеченото отварање и покрај студеното време имаше огромен број  посетители, кои покрај посетата на новоотворениот супермаркет имаа можност, да се забавуваат и уживаат во настапите на најдобрите македонски музички изведувачи - Адријан Гаџа, Роберт Билбилов, Тони Зен, Елвир Мекич, Јован Јованов, Беркан, Леонора Полјоска и др. а од бројните штандови да добиваат бројни подароци, да дегустираат пиво, вино и бројни кондиторски производи.

Посетителите имаа ретка можност да купуваат производи по неверојатни цени, гратисни пакувања од типот 1+1, 2+1, 3+1, како и  производи со подароци.  Сите овие артикли беа распродадени во првите неколку часа од отварањето на новиот супермаркет, бидејќи  имаше огромен интерес од посетителите за купување од маркетот, а пред касите имаше долги редици.

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »