речник контакт

Пиш пауза!?!

Колку е добар спасителов!

Никола Солев

Колку е добар спасителов! [url=tirekovmirece.com/movie/poolpee_chunk.wmv]кликни тука[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »