речник контакт

Светот низ слика 21.03 - 27.03

Од бесплатниот концерт на Ролинг стонс во Хавана, модна ревија во Москва, бел албино кенгур, одбележување на Час за планетата Земја,

Петар Печков

Што се беше актуелно во светот преку фотографија, изминатите седум дена...

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »