речник контакт

Светот низ слика 04.08 - 09.08

дрвен молив долг 460м, во САд фатен питон долг 5,5 м и тежок 60 кг,скокови од водопадите во Јајце, фестивал на солта во Сплит, на житото во Суботица..

Петар Печков

Светот низ слика, неделата што измина!!

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »