речник контакт

Светот низ слика 13.10 - 19.10

Како изгледа невеста во Авганистан, Аралското езеро пресушува, цветен тепих во Брисел, најголемата и најстара смоква е на Хималатите, породување со музика од харфа во живо, боите на есента низ светот

Петар Печков

Интересни фотографии, кои го привлекоа вниманието на светската јавност. Изминатите седум дена...

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »