речник контакт

Светот низ слика 24.08-31.08

облак од сккулци над град на Мадагскар, портрет на Ататурек од 6 илјади луѓе, аеро митинг на швајцарската авијација, еруптира вулкан на Папуа Нова Гвинеја, хинду верник виси на игли, фестивал на пиротехника,

Петар Печков

Изминатата седмица низ слики

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »