речник контакт

Светот низ слика 28.09 - 04.10

познати спортисти на Октобер фест во Минхен, модата за следната сезона, во Истра тиква од 150 кг, Црн Дрим во Струга пресуши, најголемото чоколадо, најголемиот сендвич во светот..

Петар Печков

Што се забележа преку фото објективот, седмицата што измина.. 

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »