речник контакт

Светот низ слики 16.06 - 22.06

Какви се шапки се носат на коњските трки во Англија, на 16 јну во Естонија падна снег, мода ала франга во македонија, чадори ја покрија улицата во Струмица, најголемото џезве на светот е Босанско

Петар Печков

Светот низ слика, седмицата што измина....

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »