речник контакт

Светот низ слики 22.02 - 01.03

Лав на забар, Мадона се струполи на сцената, одбојка на снег, ѕидот на плачот под снег, замразнат Ист ривер,

Петар Печков

Светот низ фото објективот, изминатата седмица!

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »