речник контакт

Светот низ слики 03.06 - 09.06

Поплави низ Европа, трка во невестински фустани, како некои деца на Филипините стигнуваат на училишпте, Шперл најстариот кафе бар во светот, срби живеат во бункер од Втора светска војна

Петар Печков

Светот низ фотографија од изминатите седум дена

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »