речник контакт

Светот низ слики 10.02 - 16.02

Бик преку ограда во публика,џокеј под коњот, забрането служење на агенти на ФБИ и ЦИА во Сочи. Некој од фотографиите можат да предизвикаат чувство на вонемиреност

Петар Печков

Што гледаше светот низ фотографии изминатите седум дена.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »