речник контакт

Светот низ слики 10.03- 16.03

Голферот Вудс со топче погоди гледач, маратон ама на снег со 13 илјади учесници, кој е побрз авион или Ф1, коњски трки по замрзната река, во Банког такси возилата се во различни бои, херцеговец има стапало од пола метар

Петар Печков

Светот низ слика изминатите седум дена

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »