речник контакт

Светот низ слики 19.08 - 25.08

Светот низ фото објективот, изминатите седум дена. Некои фотографии можат да предизвикаат вознемиреност (предупредување)

Петар Печков

Што се го преокупира светот во седмицата која изминува. Некаде се умира некаде се живее...

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »