речник контакт

Светот низ слики 07.04 - 13.04

борба на петли во Кина, нови модели на купаќи за летово, полиња со лалиња во Холандија, 460 илјади пчели на телото на кинез, како во Индија се гласа, фестивал на боите во Барселона,бразилска полициска патрола, јајцето на Фаберже

Петар Печков

Светот низ слика, изминатата седмица

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »