речник контакт

Светот низ слики 11.03 - 17.03

фотографија за спомен највисокиот и најнискиот човек на светот заедно, ролјс ројс изработен од чисто злато, комета што следен пат ќе мине покрај Земјата по 110 илјади години, како се гласа во Зимбабве

Петар Печков

Светот низ фото објективот, изминатата седмица

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »