речник контакт

Светот низ слики 18.08 - 23.08

Битка помеѓу алигатор и ајкула, алигатор и човек, бик и тореадор..како изгледа нашата галаксија Млечен пат, во Романија некои манастири се фрескописани од надвор, се пере Биг Бен, фустан од кондоми, Иберискиот полуостров ноќе..

Петар Печков

Светот низ слики, седмицата што измина...

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »