речник контакт

Светот низ слики 19.11 - 25.11

Македонија обоена во албанското знаме а Косово во американското Зошто, во близина на Белград свештеникот во исто време закажал и свадба и погреб, кој добил предност, процвета нагјолемиот цвет на светот кој не мириса туку смрди,

Петар Печков

Светот измианите седум дена низ објективот на фотографите

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »