речник контакт

Светот низ слики 28.10 - 03. 11

Боите на есента ширум светот, каква е состојба со олимписките објекти од ЗОИ во Сараево 1984-та, натпревар на мусатаќи и бради, почина најголемото куче на светот -германска дога, костениајда во стумичко, гравче во тетовско, и Јангце пресушува

Петар Печков

Светот низ слики, изминатите седум дена

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »