речник контакт

Светот низ слики 31.12 - 06.01

Светот на преминот помеѓу двете години, не ја пречекуваше само Новата 2013, имаше и други настани

Петар Печков

Што беше интересно а не е сврзано за Новата Година, преку објективите на фото камерите

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »