речник контакт

Светот низ фотографија 04 -10.09

рекордно тешка тиква од 430 кг. изборј на најдобар мустаќ на светот, бегалци масонво го напушаат Мијанмар, акдед живее Неимар откако се пресели во Париз

Петар Печков

Што беа фотографиите кои изминатите седум денови , ја прокупираа светската јавност, но и македонската.

Кои моменти ги уловија фотографите.

Светот во седмицата што заминува  

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »