речник контакт

Светот низ фотографија 01 -07.06.2020

Како се игра фудбалот низ светот, се отворија музеите, САД под протести од насилната смрт на ФЛојд,плажите се полни од луѓе

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »