речник контакт

Светот низ фотографија 08 -14.06.2020

Плажите низ светот отворени за капење, московјаните и данците уживат во секојдневието на пролетта,живот под закана од ковид-19

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатитеосум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »