речник контакт

Светот низ фотографија 15- 21.06.2020

Туристите се вратија во Венеција а ги нема во Шарм ел Шеик, во берберница во Дака се чека во редица, во Лондон и кондурите се пробаат на растојание, посада на норвешка подморница се освежува на море, гужви на бугарско-грчката граница

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатитеосум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »