речник контакт

Светот низ фотографија 18-25.05.2020

фудбалската топка во Германија се тркала а наместо публика фотографии од гледачите, како се пие кафе во Рим и Барселона во услови на ковид-19,светот ги попушта мерките за заштита од корона вирусот

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатитеосум дена.

Што светот виде, периодот зад нас. 

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »