речник контакт

Светот низ фотографија 26.09 - 02.10

Шопска свадба на локалитет Куклица, Ајфеловата кула осветлена во розово, човечка кула во Тарагона Шпанија,селфи на Клинтон -сите и свртеа грб,двајца браќа еден против друг во Арсенал и Базел

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективот а не беше на насловните страни.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »