речник контакт

Светот низ фотографија 26-31.05.2020

Светот се отвори , плажите полни, рестораните работат, но корона вирусот и натаму присутна

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатитеосум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »