речник контакт

Светот низ слики 01-07.01.2019

Од пречекот на Новата низ светот, вековна бороба со брашно во Шпанија, Јапонецот со сите четири победи ја освои Новогодишната скокачка турнеја, новогодишно капање во студена вода

Петар Печков

Првата седмица  од годинава шпто започнува низ слика.

Кои настани беа на насловните страници по медиумите.

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »