речник контакт

Светот низ слики 01-07.10.2018

Тиква тешка 400 кг, 12 студенти од Хонг Конг помагаат во изградба на зградата на Хабитат, производителот на играчки Лего со еден милион коцки создадоа автомоибл кој се движи, истакнати џентлемени се возеа на мотори низ Скопје

Петар Печков

Светот преку фото објективот, или што беше актуелно на светските медиуми изминатата недела. 

Настани кои ја одбележаа седмицата која измина

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »