речник контакт

Светот низ слики 02-09.03.2020

Марш за женски права во Скопје, заловена првата женка рис, на територијата на НП Маврово, граница американец мине на жица, над активен вулкан,Рим и Милано празни без туристи

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатите седум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.  

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »