речник контакт

Светот низ слики 03 -09.12.2018

Животинско царство -црн лебед -бел ирвас,мексиканка е најубавта жена на светот, трка на дедомразовци во Мадрид, натпревар во јадење на чили пиперчиња, погребот на Џорџ Буш постариот

Петар Печков

Што светот виде, периодот зад нас.  

Моменти кои беа овековечени изминатите седум дена 

Фотографии од насловните страници  

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »