речник контакт

Светот низ слики 03-09.09.2018

Бабушка изработена од цвеќе, фестивал на змаеви во Франција, светска изложба на тикви, Воена парада по повод годишнината од постоењето на Северна Кореја, сијамски близнаци во Тајланд на мотор

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица.

 

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »