речник контакт

Светот низ слики 05 -11.03

Како по светот се одбележа 8-ми март, модни ревии по светот, меѓу нив и од модели чоколади, светот на животните

Петар Печков

Настани документирани со фогографија, од изминатата седмица. 

Што се беше интересно за медиумите по светот 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »