речник контакт

Светот низ слики 05 -11.2018

Во Лондон цветна изложба на 7 илјади орхидеи,во Белград трка во долна облека, во Пула фестивал на чаврки,Париз под снег, карневали низ светот, отворањето на ЗОИ во Пјонгчанг

Петар Печков

Фото моменти кои ја  одбележаа седмцита зад нас.

Што се беше овековечено преку фото објективот.

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »