речник контакт

Светот низ слики 06-12.07.2020

Лувр повторно отворен за посетители, во Белфаст отворени берберниците, вработени во циркус протестираат во Лондон, барат да се отворат циркусите, прослава на Иванден во Белорусија

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатитеосум дена.

Што светот виде, периодот зад нас. 

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »