речник контакт

Светот низ слики 09 -15.10

Едриличарскиот куп Охрид 2017, собир на олдтајмери во Свети Николе, Биг бен се поправа, протест на сточарите во Лион со овците по улица

Петар Печков

Што светот виде изминатите денови, како фотографија. 

Мигови уловени од фото објективот.

 Настани кои ги одбележаа седумте дена наназад. 

 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »