речник контакт

Светот низ слики 09-16.15.2020

животот по светот со корона вирус, на коњските трки во Лондон каде главни се женските шешири

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатите седум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.  

Фотографии од насловните страници.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »