речник контакт

Светот низ слики 15-21.10.2018

фигури од храна 16 октомври светски ден на храната, на питијадата се промовираше ѓозлемето, женската одбојкарска репрезентација на Србија е светски првак, изложба на тикви во Ирска, со овци на протест пред банките во Мадрид

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица.

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници. 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »