речник контакт

Светот низ слики 16 - 23.10

Во Тузла изработен најголемиот бурек во светот, во Саудиска Арабија се уништува алкохол, во канализацијата во Гетеборг фатен глушец капиталец,претседателот на Туркменистан на Путин му подари куче

Петар Печков

Што светот виде седмицата зад нас. 

Кој беа најгледаните фотографии.

Што уловија папараците.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »